Restaurace u Dvoráku - Brno, Czech Republic
CS: Restaurace u Dvoráku // EN: Restaurant at Dvorák
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Restaurace u Dvoráku byla postavena v roce 1914, v soucasné dobe probehla zdarilá úprava interiéru. Naše plány jsou smelé, v sále, který má dostatecnou kapacitu chceme provozovat kulturu, spolupracujeme s nekolika renomovanými umeleckými a hereckými agenturami.
Je zde možné porádat svatby, krtiny, promoce, smutecní hostiny, soukromé akce. V prípade potreb jsme schopni prizpusobit dle prání zákazníku. Zachováváme zde tradicní ceskou kuchyni a na ruzné akce sme pripraveni kuchyni prizpusobit prání zákazníka. Cepujeme pivo vysoké kvality "budvar, starobrno".

EN:
Restaurant at Dvoráku was built in 1914, currently held successful finish of the interior. Our plans are bold, in the hall, which has sufficient capacity to operate the culture we cooperate with several renowned art and acting agencies.
It is possible to organize weddings, christenings, graduations, funerals, private events. If necessary we can customize according to customer requirements. We keep here the traditional Czech cuisine and a variety of events, we are ready to adapt to customer's kitchen. Draft beer high quality "Budvar, starobrno".

Source/Zdroj: (visit link)
Year photo was taken: 1931