Venskabsbylund - Aalborg, Denmark
Mindeplade for beplantningen af venskabsbylunden i Sohngårdsholmsparken i Aalborg. Memorial plauqe from the plantation of the sister city grove in a park in Aalborg
Location: Denmark

I udkanten af Sohngårdsholmsparken, tæt på Planetstien, ses denne granitsøjle med en mindeplade. Rejst i forbindelse med beplantingen af en venskabsbylund i forbindelse med afholdelse af ungdomslegene i 1995 og 1999.
Aalborg er den danske by med flest venskabsbyer. Ikke mindre end 33 venskabsbyer. Måske er det derfor de forskellige byer ikke er nævnt på pladen ? En liste over de forskellige byer findes her

In the Sohngårdsholms Park, close to the Planet Trail, this granite column with a plaque is seen. It was erected in connection with the plantation of a sister city grove during the youth games in 1995 and 1999.
Aalborg is the Danish city with most sister cities. No less than 33 sister cities. Perhaps that is why they are not mentioned on the plaque.
A full list of sister cities can be seen here
Twin Cities / Sister Cities:
None.

Sohngårdsholmsparken 8000 Aalborg

Text:
Venskabsbylund Plantet af repræsentanter for Aalborgs venskabsbyer i anledning af ungdomslegene i 1995 og 1999 Sister City Grove Plantet by representatives of Aalborg's sister cities in to mark the youth games in 1995 and 1999