Pomnik Obetem 1. svetove valky - Svatoborice-Mistrín, Czech Republic
CS: pomnik obetem 1. svetove valky // EN: World War I. Memorial

CS:
Umístení: v obci Svatoborice, Vrbátky, pred materskou školou

Nápis:
Poutníce,zvestuj Lacedaemonským,my že tuto ležíme,jak zákony kázaly nám ...

ANTL LAD., BUŠTÍK FRANT., BIMKA JAKUB, BRHEL JOS.ml., BRHEL JAR., BRHEL JOS.st., BRHEL TEOD., FIALA JOS., KYNERA CYR., KOBYLKA JOS., KLVAN PETR, KOUDELA JAN, KOSTIHA FRANT., KONOPKA JOS., KUTIL FRANT., KUTIL ANT., KOSÍK JOS., KONECNÝ JOS., KOLÁCEK FR., JNGR JAN, JNGR JOS., JAHODA JAN, KREN OTTO, JAHODA TOM., JUNÁŠEK ANT., LÉVEK FRANT., MASTIHUBA JOS., MANCÍK KAR., NEMCANSKÝ AL., NEMCANSKÝ JAN, NOVOTNÝ FR., NOVÁK FRANT., NETRUFAL RUD., PLUHÁCEK ANT., MACKU FRANT., PEKÁREK FR., REGMUND JAN, SRUBIAN ANT., Dr.ŠEVCÍK PAV., ŠMÍD MART., SKLENÁR JAN, ŠTASTNÝ JAK., ŠTASTNÝ JOS., VLACHOVSKÝ JG., VLACH JOS., VRBÍK PETR

Padlým našim synum velké doby 1914-1918

EN:
Location: in Svatoborice, Vrbátky before kindergarten

Inscription:
Wandered preach Lacedaemonským, this lie that we, as law preached to us ...

ANTL LAD., Buštík Franta., Bimka James, Brhel JOS.ml., Brhel JAR., Brhel JOS.st., Brhel TEOD., Fiala JOS., KYNERA CYR., KOBYLKA JOS., Klvana PETR JAN KOUDELA, Kostiha Franta., KONOPKA JOS., KUTIL Franta., KUTIL ANT., KOSÍK JOS., final JOS., cookie FR., JNGR JAN, JNGR JOS., STRAWBERRY JAN, KREN OTTO, STRAWBERRY TOM., Junášek ANT., Lévek Franti ., Mastihuba JOS., Mancík KAR., Nemcanská AL., JAN Nemcanská Novotny FR., NOVAK Franta., NETRUFAL RUD., Pluhácek ANT., Mack Franta., PEKÁREK FR., JAN REGMUND, SRUBIAN ANT., Dr. ŠEVCÍK PAV., ŠMÍD MART., JAN SKLENÁR, happy as., happy JOS., Vlachovská JG., VLACH JOS., Vrbík PETR

Fallen our children for a period of 1914-1918

Source/Zdroj: (visit link)