Pomnik Obetem 1 svetove valky - Velké Nemcice, Czech Republic
CS: pomnik obetem 1. svetove valky // EN: World War I Memorial

ve svetové
válce
padlým
HRDINUM

SAMSON CYR., RUŽICKA PAV., ŠABATA TOM., SMETANA MAT., RÉZL JAN, DVORÁK ANT., VEDRA JOS., ZACH FRANT., FIALA JOS., FLAIŠINGER JAK., KLIMEŠ TOM., NEVEDEL JAN, DOLEŽAL ANT.
FRIEDL FRANT., RUŽICKA FRANT., SVOBODA JAN, VOZDEK JOS., HÁJEK JOS., ŠTRAICHL TOM., POLICKÝ IGNÁC, ŠVÁB ANT., PROCHÁSKA TOM., KRIŠPÍN VÁC., VIŠNOVSKÝ JAN, TOMEK FRANT.
FRIEDL FRANT., CELNAR PETR, SAGÁNEK JOS., SKREPL FRANT., BUKÁCEK KAREL, SAGÁNEK MART., ROSEK LEOP., VIŠNOVSKÝ STAN., VIŠNOVSKÝ VÁC., MRKVICA FILIP, SKREPL LUD., MRKVICA KAREL
NEKLAPIL ?., EDER EMAN., NOVÁK ADOLF, ROSEK DOM., BÖHM JAK., SAITL JAN, HORÁK OND., KLOBÁSA KAREL, COUFEK JAK., ROHRER FRANT., NEVEDEL ŠIM., UNGER JOS., HANZLÍK ANT.
Omladina Vel. Nemcic

ve spodní cásti pomníku vsazena desticka s textem: