Obecni urad - Kulirov, Czech Republic
CS: obecni urad obce Kulirov // EN: City and Town Hall in the village Kulirov
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Obec Kulírov se nachází v okrese Blansko, kraj Jihomoravský. Nadmorská výška obce je 535 metru. Byla založena v 2. polovine 13. století, avšak první písemná zmínka pochází z roku 1349.
V 90. letech minulého století byla v Kulírove vystavena kaple sv. Anny, patronky Kulírova. V kapli jsou uchovávány fragmenty ostatku sv. Zdislavy, patronky rodiny, které byly Kulírovu darované v roce 1999, kdy Kulírov slavil 650 roku svého trvání .

V obci se nachází obchod se smíšeným zbožím a Hospoda Na kovárne. Dále je v budove hospody sál, ve kterém se konají ruzné sportovní akce, plesy a zábavy.

Obec Kulirov

Kulírov 130
679 06 Jedovnice
IC: 00542873
DIC:

Tel.: +420724187908

Budova obecniho uradu je jednopatrova a má žlutou fasadu.

EN:
Kulírov is thhe village is located in the district of Blansko, South Moravian region. Altitude of the village is 535 meters. It founded in the second half of the 13th century, but the first written reference comes from the 1349th
In the 90s of the last century was exposed Kulírová chapel. Anne, patron Kulírova. In the chapel are preserved fragments of relics of St. Zdislava, patroness of the family, which were donated Kulírová in 1999 when Kulírová celebrated its 650 year existence.

The village general store and pub mints. It is also in the building pubs hall where he held various sporting events, balls and parties.

The village Kulírová

Kulírov 130