Secesní kostel Neposkvrneného Pocetí Panny Marie - Brno, Czech Republic
33U E 618009 N 5450097
CS: Secesní kostel Neposkvrneného Pocetí Panny Marie // EN: Art Nouveau Church of the Immaculate Conception of the Virgin Mary
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Secesní kostel Neposkvrneného Pocetí Panny Marie byl postaven v letech 1910-1913 J. Muellerem podle projektu Franze Holika v míste zaniklého stredovekého špitálu Sv. Štepána. Nachází se na brnenském katastrálním území Trnitá v Krenové ulici.

EN:
Art Nouveau Church of the Immaculate Conception of the Virgin Mary was built between 1910-1913 J. Mueller, designed by Franz Holika at the site of the defunct medieval hospital of St. Stephen. Located at Brno in the cadastral area Trnitá in Krenová street.

Source/Zdroj: (visit link)
Style: Art Nouveau