Muzeum vcelarství Moravského krasu/Beekeeping Museum Moravian Karst
33U E 623867 N 5472587
Muzeum vcelarství Moravského krasu v obci Veselice/Beekeeping Museum Moravian Karst in village Veselice
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

Muzeum se nachází v menší obci Veselice v okrese Blansko. Z bývalé budovy kulturního dobu se stalo muzeum jehož soucástí je i místní knihovna, informacní centrum a obchod s regionálními výrobky. Muzeum bylo oficiálne otevreno 29.8.2015. V muzeu jsou panely s informacemi o živote vcel, dále historické predmety, které se používají pri chování vcel a výrobe medu./ Muzeum is located in small village Veselice in region Blansko. Of the former building of the cultural period it became a museum which includes a local library, information center and shop with regional products.The museum was officially opened on August 29, 2015.The museum panels with information about the life of bees, as well as historical objects, which are used in the behavior of bees and honey production.