Rozhledna U Holanu - Przno, Czech Republic
CS: Rozhledna U Holanu // EN: Look-Out Tower U Holanu
Location: Zlínský kraj, Czechia

CS:
Rozhledna "U Holánu" je drevená vyhlídková vež a je soucástí hostince „U Holanu“ v cásti Prženské paseky (obec Pržno), cca 15km severozápadne od Vsetína. Rozhledna je 14 metru vysoká trípatrová vež a je soucástí venkovní terasy zminované hospudky.
Byla postavena v srpnu roku 2013 a poskytuje výhled predevším na Hostýnsko-vsetínskou vrchovinu.
Do obce Pržno odbocíme vpravo ze silnice c. 57 (Val. Mezirící-Vsetín). Z ní budeme pokracovat (asi 3 km) po úzké asfaltové ceste, která kopíruje žlutou TZ.

EN:
Lookout "U Holanu" is a wooden observation tower and is part of the pub "U Holanu" in part Prženské clearings (municipality Pržno), about 15km northwest of Vsetin. Lookout tower, 14 meters high, three-story tower and part outdoor patios mentioned pubs.
It was built in August 2013 and provides an outlook especially on Hostýnsko-Vsetin highlands.
Pržno village to turn right from the road no. 57 (Val. Mezirící Vsetin). From there we go (about 3 km) along a narrow asphalt road that follows the yellow TZ.
Difficulty: