Rajska zahrada Metro station, Prague - Czech Republic
Rajská zahrada is a street level station on the yellow line B.
Location: Hlavní město Praha, Czechia

CZ: "Rajská zahrada je stanice metra v Praze. Nachází se na sídlišti Cerný Most I., v ulici Chlumecká. Postavena byla na trase B, úseku IV.B v roce 1998.
Název Rajská zahrada nesla v 80. letech 20. století zastávka autobusu do Horních Pocernic (221, 222, 223, 512) na Chlumecké ulici poblíž dnešní stanice metra Rajská zahrada,[2] a to podle sadu za železnicní tratí, dnešní zahrádkárské osady u Borské ulice. Zacátkem 90. let dostala název Rajská zahrada dosavadní autobusová zastávka linky 135 Ústrední rada odboru na Žižkove (podle tamejší Rajské zahrady), dosavadní zastávka Rajská zahrada na Chlumecké ulici dostala název Svatojánská. Se zahájením provozu metra na Cerný Most v roce 1999 byla zastávka Rajská zahrada na Žižkove prejmenována na Námestí Winstona Churchilla a název Rajská zahrada dostala krome nové stanice metra i dosavadní autobusová zastávka Bourilova v Cíglerove ulici na Cerném Moste. Autobusová zastávka Svatojánská na Chlumecké ulici byla v roce 1999 zrušena."

EN: "Rajská zahrada (English: Paradise Garden) is a Prague Metro station on Line B. It was opened in 1998. The station was designed by Patrik Kotas.
It has an unorthodox platform design, where trains in each direction are on a different level with the westbound platform being directly above the eastbound track."

source: (visit link)