Rozdrojovice, Czech Republic
CZ: obecni urad v obci Rozdrojovice // EN: City and Town Halls in the village Rozdrojovice
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CZ:
Obec Rozdrojovice se rozkládá na severozápadním okraji mesta Brna, v rekreacní oblasti Brnenská prehrada. První písemná zmínka pochází ze 14. století, kdy obec byla soucástí panství rosicko - veverského. V dnešní dobe spadají Rozdrojovice pod mesto Kurim, kde poverený správní úrad s rozšírenou pusobností, vykonává cinnosti, které nejsou v kompetenci obce. Za posledních 2o let se obec znacne rozrostla díky rozsáhlé výstavbe. V soucasné dobe je v obci hlášeno 956 obyvatel.

KONTAKTNÍ ÚDAJE

Obec Rozdrojovice
Rozdrojovice 7, 664 34 Kurim
Bankovní spojení: KB Brno - venkov
císlo úctu: 13522641/0100
tel. OÚ (p. Svídová) : 546 220 997
tel. Obec (starosta) : 606 073 667
fax: 546 212 444

e-mail:
urad@rozdrojovice.cz
starosta@rozdrojovice.cz
podatelna@rozdrojovice.cz
web:

EN:
Rozdrojovice village lies on the northwestern outskirts of the city, in a recreation area Brno Dam. The first written record dates from the 14th century, when the village was part of the estate Rosicko - veverského. Nowadays Rozdrojovice fall under the city Kurim, where a designated administrative authority with extended powers, carries out activities that are the responsibility of the municipality. Over the last 2o years, the village has grown considerably due to extensive construction. Currently reported in the village 956 inhabitants.

CONTACT INFORMATION

The village Rozdrojovice