Ponte do Porto - Ponte do Porto, SP
This old bridge from the XIII or XIV century crosses the Rio Grande.
Location: Galicia, Spain

[ES]
"Ponte situada sobre o leito do río Grande ao seu paso polo lugar de Ponte do Porto. Comunica as dúas partes en que se divide este pequeno núcleo. É de cadeirado e ten arcos peraltados e rebaixados. A pesar de que non se sabe con exactitude o ano da súa fabricación sospéitase que pode pertencer ao século XIII ou XIV. Posúe catro vans e luces entre 8,60 e 6,80 metros. Recentemente sufriu un proceso de ensanchamento para facilitar a circulación dos vehículos en ambos os dous sentidos."
From: (visit link)

[EN]
"Bridge located on the bed of the Rio Grande that connects the tow sides of the small village that has the same name of the bridge Ponte do Porto. Although it is not known exactly the year of its manufacture is suspected to be linked to the thirteenth century or XIV. it has four arches that variate between 8.60 and 6.80 meters in length. Recently undergone a process of enlarged to facilitate the flow of traffic in both directions. "
Translated from: (visit link)
Length of bridge: 40m