Banketbakker, Oudestraat, Kampen, NL
31U E 697665 N 5827226
Fraaie Art Nouveau gevel in voormalige bakkerij op kruising Oudestraat 148 en Gasthuisstraat / Beautiful Art Nouveau from on old bakery at crossing of Oudestraat 148 and Gasthuisstraat.
Location: Overijssel, Netherlands

[NL] Deze mooi bewaarde gevel van voormalige bakker is gebouwd in 1900-1901 door architect G.B. Broekema. De tegels zijn van fabrikant DISTEL. Het opschrift is "BROOD, HOFLEVERANCIER, BANKET" (Oudestraat) en "MACH-BROODBAKKERIJ" (Gasthuisstraat).
Bron en rijksmonument 512040

[EN] Good preserved front of former bakery build in 1900-1901 by architect G.B. Broekema. De letter-tiles are from manufacturer DISTEL. The words are "BROOD, HOFLEVERANCIER, BANKET" (Oudestraat) en "MACH-BROODBAKKERIJ" (Gasthuisstraat).
Source en national monument 512040
Style: Art Nouveau