Slavkovský pivovar a restaurace - Slavkov u Brna, Czech Republic
Slavkovský pivovar a restaurace / Slavkov brewery and restaurant
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Slavkovský pivovar

Slavkovský pivovar navazuje na mnohaletou tradici varení piva v historii našeho mesta.

Byl postaven v roce 2012 na míste bývalého panského pivovaru, z kterého zbyl ješte komín sladovny. Pivovar stál v sousedství mlýna. Pak byl zboren a na jeho míste se vznikl nový mlýn pohánený ne kolem, ale vodní turbínou. Ze starého mlýna se staly byty. Poté byla budova nového i starého mlýna zborena a na tomto míste postaven nový pivovar s pálenicí. Komín sladovny zustal stát, stojí dosud a bude stát i dál.

Pri varení našeho piva klademe duraz na kvalitu surovin, a proto používáme predevším kvalitní ceské suroviny, jimiž jsou žatecký chmel poloraný cervenák a moravské slady.

Zdroj: (visit link)

Restaurace Slavkovského pivovaru se nachází v klidné cásti mesta Slavkov u Brna. Je vystavena na míste bývalého Panského pivovaru.

Restaurace je nekurácká a je vybavena stylovým dubovým nábytkem. Pri posezení u pivecka mužete sledovat práci sládka pri varení piva na varne našeho pivovaru, která tvorí dominantu restaurace.

Nabízíme pokrmy pripravované výhradne z cerstvých surovin. Pripravujeme pro vás jak týdenní Menu, minutkovou kuchyni tak i klasická jídla k pivu, doplnené výberem ze ctyr druhu našeho piva.

Kapacita pivovarské restaurace je 75 míst a v letních mesících jsou k dispozici dve terasy se 40 místy, kde si mužete pochutnat na specialitách z grilu. Samozrejmostí je pripojení k Wi-Fi.

Zdroj: (visit link)

EN:
Buildings of Slavkov brewery and restaurant are located in calm part of city Slavkov u Brna (well known city called in Germany a Austerlitz). It is build on the place of former Manor brewery.
Live Entertainment: no

Outdoor Dining Available: yes