Zvonice kostela sv. Jana Krtitele - Pocátky, okres Pelhrimov, CZ
The bell tower from 1824 of the church dates from 1273.
Location: Kraj Vysočina, Czechia

Gotická vež kostela byla roku 1723 prestavena barokne. Ponicil ji požár v roce 1821. Pri oprave byla vež snížena a opatrena hlásnicí a pavlací. V roce 1823 byly na vež vytaženy zvony a zasazen kríž na veži a roku 1824 byla vež vystavena do dnešní podoby. Na veži bylo pred 2. svetovou válkou 5 zvonu: Veliký zvon (o váze 1404kg; výšce 128 cm a prumeru 131 cm) nesl reliéf Panny Marie; druhý reliéf sv. Václava (váha bez hlavy 379,5 kg, výška 81 cm; prumer 89 cm) a tretí reliéf sv. Josefa (282,5 kg; výška 75 cm; prumer 80 cm) a dva zvonky.

=================================================

Gothic church tower was rebuilt in Baroque style in 1723. Was damaged by fire in 1821. While repairing the tower was lowered and fitted Hlásnice a gallery. In 1824 the tower was built in its present form. In the tower there was before WWII 5 bells: the Great bell (weighing 1,404 kg, height 128 cm and 131 cm in diameter) carrying relief of the Virgin Mary; second with relief of sv. Wenceslas (headless weight 379.5 kg, height 81 cm, diameter 89 cm), and the third light relief. Josefa (282.5 kg, height 75 cm, diameter 80 cm) and 2 small bells.
Address of Tower:
Palackého nám. č.p. 34