Hodiny na kostele - Cestlice, okres Praha-východ, CZ
The clock on the tower of St. Prokop church.
Location: Středočeský kraj, Czechia

Kostel svatého Prokopa stojí uprostred obce Cestlice ve Stredoceském kraji. Byl postaven na míste kostela pocházejícího již ze 14. století. Soucasná podoba kostela je z roku 1864.

Hodiny mají ctyri kulaté ciferníky, cástecne bílé a cástecne cerné. Císlice a rucicky jsou dle barvy ciferníku bud cerné nebo zlaté. Hodiny pocházejí z doby, kdy byl kostel postaven.

==============================================

Church of St. Procopius standing in the middle of the village Cestlice in the Central Bohemia Region. It was built on the site of the church originating from the 14th century. The present church is from 1864.

The clock has four circular dials, partly white and partly black. Numerals and hands are depending on the color of the dial either black or gold.
Status: Working

Display: Mounted