Sousoší Koupající se dívky - Brno, Czech Republic
Sousoší Koupající se dívky v parku na námestí 28. ríjna
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
V roce 1960 byl celý park na námestí 28. ríjna nove upraven a na míste puvodního bazénku postaveno sousoší Koupající se dívky, zvané též Toaleta ci Dívky po koupeli, jež vytvorila socharka Sylva Lacinová-Jílková a k nemuž podstavec navrhl v roce 1966 arch. Lubor Lacina.

EN:
In 1960 was the entire park on 28 October sq. redesigned and at the site of the original pool was placed sculpture called "Koupající se dívky" (EN: Bathing Girls), which is created by Sylva Lacinová-Jílková and which base was designed in 1966 by architect Lubor Lacina.

Zdroj/Source: (visit link)
Name or use 'Unknown' if not known: Koupající se dívky