Boží muka - Cestice, okres Strakonice, CZ
33U E 413071 N 5447120
Nezvykle nízká zdená boží muka snad z poloviny 19. století podobného typu jako nedaleká boží muka na vrchu Kalvarie / Abnooormally low brick wayside shrine from the mid-19th century a similar type to the nearby wayside shrine at the Calvary hill.
Location: Jihočeský kraj, Czechia

Neobvykle nízká zdená boží muka snad cástecne zapuštená do terénu, snad poškozená a obnovená jen její vrcholová partie. Stavebne pripomínají druhá cestická boží muka pod Kalvárií.

==================================

Abnormally low brick wayside shrine perhaps partially sunk into the ground, perhaps damaged and restored only the top part. Structurally resemble the second wayside shrine of Cestice, under Calvary
Material: bricks

Your rating: