Reformationsmonumentet, Bispetorv - København
33U E 347324 N 6173051
Obelisk rejst i anledning af 400 året for reformationen i Danmark - Obelisk erected at the 400'th year for Reformation in Denmark
Location: Denmark

På Bispetorv står denne obelisk rejst i 1943 for at markere 400 året for reformationen i Danmark. Obelisken er udført i granit og med fire friser i bronze af billedhugger Max Andersen. Friserne forestiller forskellige scenarier fra reformationens indførelse.

At Bispetorv this obelisk was erected in 1953 to mark the 400 year of the Reformation in Denmark. the obeslisk is made of granite and with four bronze reliefs by artist Max Andersen. The reliefs depicts different scenarioes from the reformation.
Date Created/Placed: 6'th June 1943

Bispetorv 1165 København K