Sct. Johanneslogen, Sct. Martin # 510 - Randers, Denmark
Frimurernes logebygning i Randers --- Masonic lodge building in Randers
Location: Denmark

Logen St. Martin blev oprettet den 16. marts 1882. Sct. Martin har idag ca. 400 medlemmer og lige siden starten har St. Martin boet i eget hus. I 1880 erhvervedes en grund umiddelbart vest og nordvest for det bebyggede Randers, på Slyngborg toften. Her opførtes den bygning der, med senere tilføjelser og udvidelser, står den dag i dag. Tegningerne til bygningen udarbejdedes af arkitekterne F. Uldall og E.C. Achen, begge medlem af Logen. Den 24. juni 1881, Sankt Hans dag, nedlagdes grundstenen.

Lodge St. Martin was established on 16 marts 1882. Sct. Martin has today approx. 400 members and ever since the beginning, St. Martin met in their own house. In 1880 was acquired a location immediately west and northwest of Randers, on Slyngborg. Here was built the building that stands to this day. The building is drawn by architects F. Uldall and EC Achen, both member of the Lodge. On 24 June 1881, Midsummer day, the foundation stone was laid down.

MASONIC LODGES: LODGE