Vestjyllands Kunstpavillon - Videbæk - Denmark
Vestjyllands Kunstpavillon er et kunstmuseum, smukt beliggende i det lille Lystanlæg i Videbæk - The Art Pavilion of Western Jutand is an Art museum, beautifully located in the little park in Videbæk.
Location: Denmark

Dansk:
Vestjyllands Kunstpavillion blev fædigbygget i juni 2012. Projektet er sket i samarbejde mellem Ringkøbing/Skjern Kommune, Henning Larsens Tegnestue og forskellige lokale kræfter.

Museet planlægger at ca. seks udstillinger af nutidskunst om året. Der vil både være kunstudstilliner, skulpturer og fotokunst, samt mere "skæve" udtryksformer, som ikke finder plads andre steder. Af Kunstpavillonens hjemmeside fremgår:
Vestjyllands Kunstpavillon skal fungere som et arkitektonisk og kulturelt fyrtårn, som kan være med til at løfte niveauet for kunst og kultur i Vestjylland.

Det koster 30 kr. at besøge museet. Besøgende under 18 år har gratis adgang.

English:
The Art Pavilion of Western Jutland was built in June 2012 as the result of a cooperation between Ringkjøbing/Skjern Municipality, Henning Larsen Architects and different local initiatives. The museum plans to hold about six different exhibitions per year. Both ordinary modern art, sculptures, photoart as well as more unusual project which don't fits into other museums. From the website of the Art Pavilion:
The Art Pavilion will work as an architectural and cultural lighthouse, which can help elevating the level of art in Western Jutland.

There is an entrance fee of 30 DKR to the museum. Visitors under the age of 18 can visit for free.
Name: Vestjyllands KKunstpavillon

Location:
Sportsvej 3 6920 Videbæk Denmark

Phone Number: +45 97 17 28 79

Agency/Ownership: Other Agency/Organization

Hours of operation:
Åbningstider: Tirsdag - Søndag kl. 13.00 - 17.00 Mandag Lukket - Dog åben 2. påskedag og 2. pinsedag. Opening hours: Tuesday-Sunday: 1 PM - 5 PM Monday: closed apart from

Admission Fee: 30

Gift Shop: yes