Rutebilstasjon/Busstation, Kristiansand - Norway
Rutebilstationen er knudepunkt for kollektiv trafik i Kristiansand. - The busstation is the junction for public transport in Kristiansand.
Location: Agder, Norway

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi:

Kristiansand Rutebilstasjon er en trafikstastion for busser i Kristiansand. Bygningen ble opført i tidsperioden 1960-65 da Vestre Strandgate i Kristiansand blev utvidet til firsporet vej. Alle gamle bygninger langs gadens side mod Vestre havn blev revet ned eller flyttet og gaden udvidet. Tidligere foregik både persontrafik og godstrafik fra forskellige steder i byen. Der blev også bygget en ny terminal for lokal godstrafik i Jørgen Moesgate ved Christianssands Bryggeri. Denne gik under navnet Godsterminalen på Grim og erstattede den forældede terminal i Banehaven.

English: The busstaion is a trafic station for busses in Kristiansand. It was built from 1960-65 when Vestre Strandgate (Western beach street) was expanded to a four lane-street. All old buildings alongside the Western habour was pulled down or relocated and the street expanded. Before that passenger trafic and goods transportation took place from different places in the town.
Interesting architecture:
unknown.