Letohrádek Mitrovských - Brno, Czech Republic
33U E 615783 N 5449616
Letohrádek Mitrovských je klasicistní zámecek nacházející se pri Veletržní ulici nedaleko od hlavního vchodu do veletržního areálu
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Zahradní kasino z prelomu 80. a 90. let 18. století s unikátní freskovou výzdobou nabízí stylové výstavní prostory pro krátkodobé výstavy. Konají se zde rovnež koncerty, komorní divadelní predstavení, autorská ctení, prednášky, besedy ci vecerní prohlídky s programem ve svetle svícek. Letohrádek je možné pronajmout pro konference, rauty, recepce, svatební obrady a hostiny a další akce.

EN:
Mitrovský Summer House is a neoclassical chateau located on Veletržní street near the main entrance to the Exhibition Centre.

Zdroj/Source: (visit link) and (visit link)

Hours of Operation:
v rámci výstav: st–ne. 10–16 hod. mimo výstavy: hromadné skupiny na objednání – prohlídka nebo lektorský program

Admission Prices:
vstupné: podle rozsahu výstavy