Graceland - Randers, Denmark
Graceland Randers er en kopi af Elvis berømte hjem Graceland i Memphis --- Graceland Randers is a replica of Graceland in Memphis where Elvis used to live
Location: Denmark

Graceland Randers er en kopi af Graceland i USA. Henrik Knudsen opførte dette pragtværk i Randers som den ultimative hyldest til Elvis Presley. Det ydre er præcis som originalen. Indvendig er huset indrettet så det indeholder restaurant, selskabslokale, souvenirshop og Elvis-museum.

Det originale Graceland, i den sydlige del af Memphis, Tennessee, USA, ligger på "Elvis Presley Boulevard nr. 3764". Elvis købte huset i 1957 for en købesum af 100.000 dollars. Oprindeligt hed "Elvis Presley Boulevard" "Bellevue Street" og var en del af "Highway 51 South". Gaden blev omdøbt til 'Elvis Presley Boulevard' i 1972.

Graceland blev opført i sandsten i 1939 af Thomas Moore. Huset indeholder hele 23 værelser hvoraf 8 værelser er soveværelser med tilhørende badeværelser.

Efter Elvis død i 1977 blev Graceland i USA omdannet til museum.

Graceland Randers is a replica of Graceland in the United States. Henrik Knudsen built this masterpiece in Randers as the ultimate tribute to Elvis Presley. The exterior is exactly like the original. Inside you will find a restaurant, banquet room, souvenir shop and a great Elvis museum.

The original Graceland, in the southern part of Memphis, Tennessee, USA, is located on "Elvis Presley Boulevard No. 3764". Elvis bought the house in 1957 for a price of $ 100,000. Originally "Elvis Presley Boulevard" was named "Bellevue Street" and was part of the "Highway 51 South". The street was renamed "Elvis Presley Boulevard" in 1972.

Graceland was built in sandstone in 1939 by Thomas Moore. The house has 23 rooms of which 8 rooms are bedrooms with attached bathrooms.

After Elvis's death in 1977, Graceland in the United States turned into a museum.

Where is original located?: Memphis, Tennessee, USA