Obelisk, Rheinsberg, Germany.
33U E 358092 N 5885399
[DK] Obelisken ved Schloss Rheinsberg. [ENG] Obelisken at Schloss Rheinsberg. [D] Obelisken auf Schloss Rheinsberg.
Location: Brandenburg, Germany

[DK] Obelisker i Rheinsberg er bygget i ca. 1790 af prins Henry til minde om sin bror August Wilhelm i særdeleshed og de Preussiske helte fra 7 års krigen i almindelighed, hvoraf 28 er specielt æret med medaljoner på obelisken.
[ENG] Obelisks in Rheinberg was built in approx. 1790 by Prince Henry in memory of his brother August Wilhelm in particular and the Prussian heroes from seven years of war in general, of which 28 are specially honored with medallions on the obelisk.
[D](Google translated) Obelisken in Rheinberg wurde in ca. gebaut. 1790 von Prinz Heinrich in Erinnerung an seinen Bruder August Wilhelm im Besonderen und den preußischen Helden aus sieben Jahren Krieg im allgemeinen, von denen 28 sind speziell mit Medaillons auf dem Obelisken geehrt.
Date Created/Placed: 1790

Height: 7 meter