Meštanský pivovar na Král. Vinohradech, Praha, Czech republic
Pivovar založený v roce 1893 / Brewery founded in 1893.
Location: Hlavní město Praha, Czechia

Pivovar založený v roce 1893. Pivo varil ve dvou varnách a pivovar byl zarízený na výrobu 150 tisíc hl. V areálu byla veliká restauracní zahrada. Pivovar byl znárodnen v roce 1945. Areál se poté stal sladovnou pivovaru Staropramen. Pozdeji sloužil jako sklad. V roce 2000 vyhorel. Dnes residencní a kancelárský komplex.

=============================

Brewery founded in 1893. Beer brewed in two brewing devices and brewery was designed for the production of 150,000 hl. There was a great restaurant garden. The brewery was nationalized in 1945. The area then became malt of brewery Staropramen. He later served as a warehouse. In 2000 it burned down. In today residential and office complex.
Location:
Koruní