This waymark has been archived.
REMOVED Bufet Vesmír - Brno, Czech Republic
33U E 617307 N 5450411
CS: Bufet Vesmír na Kobližné ulici v Brne. EN: Bufet Vesmír (Buffet Cosmos) at Kobližná street in Brno.
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
"Nový ceský Bufet Vesmír navazuje na dlouholetou tradici legendárního Bufetu v Brne na Kobližné. Jestliže se chcete rychle, ale kvalitne a levne, najíst je to v soucasném centru Brna jediná možná volba. Každodenne Vám nabídnou klasická ceská jídla, ale i vídenský rízek a ruský boršc.

Po kompletní rekonstrukci v roce 2009 se spojila historická tradice ceské gastronomie s nejmodernejšími technologiemi pri príprave jídel. Pro ty, kterí se chtejí pri jídle kochat, je zabezpeceno prostredí skvelým architektonickým rešením známé architektky, kdy je interiér rešen do posledního detailu vcetne svítících souhvezdí na strope bufetu. Jediným problémem tak zustává, co si vybrat z velmi rozsáhlé nabídky. S tímto problémem Vám pomuže kvalifikovaný a príjemný personál. Vysoká kvalita pripravovaných jídel je zajištena každodenní kontrolou ze strany soc. služeb mesta Brna, protože v Bufetu vesmír jsou pripravována jídla pro seniory.

Na nutricní hodnotu pripravovaných jídel dohlíží dietní sestra, která pripravuje jídelnícky s ohledem na ruzná dietní omezení. Bufet Vesmír provozuje dietní poradnu, címž nabízí kompletní služby v oblasti gastronomie."

Zdroj: (visit link)
Type of Restaurant: Independent