Zvonice na ulici Kytnerova - Brno, Czech Republic
33U E 614657 N 5455606
CS: Zvonice na ulici Kytnerova v brnenských Medlánkách. EN: Bell Tower at Kytnerova street in city district Brno-Medlánky.
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Barokní zvonice byla postavena kolem roku 1750. Zvon, odlitý firmou I. F. Klietz v roce 1758, venovala baronka Konstancie Miniatiová z Campoli. Ve zvonici se nachází replika puvodního mariánského obrazu z roku 1866, kterou namaloval R. Jakubícek v roce 1928.

EN:
Baroque bell tower was built around 1750. The bell, cast by IF Klietz in 1758, gave the Baroness Constance Miniatiová Campoli to Medlánky as a present. In bell tower can visitor found a replica of the original image of the Virgin Mary from 1866, painted by R. Jakubicek in 1928.
Address of Tower:
Kytnerova