Boží muka u Obecního vinohradu - Brno, Czech Republic
33U E 615256 N 5447526
CS: Boží muka u symbolického Obecního vinohradu brnenských Bohunic. EN: Wayside shrine at the end of symbolical municipal vineyard of Brno-Bohunice.
Location: Jihomoravský kraj, Czechia

CS:
Boží muka u symbolického Obecního vinohradu brnenských Bohunic pravdepodobne vybudovaná v posledních nekolika málo letech (cca 2010; na starších fotografiích ješte neexistuje). Na prední strane nalezneme plastiku Sv. Urbana (patrona vinarství), na strane zadní rtutový teplomer.

EN:
Wayside shrine at the end of symbolical municipal vineyard of Brno-Bohunice. It is probably built in the last few years (about 2010; ot older photos doesn't exist). An the front side we can find sculpture of St. Urban (patron of winery), on the back old style mercury thermometer.
Material: cihly / bricks

Your rating: