Scary Mansion DraXmoor Dolní Rožínka, Czech Republic
33U E 587452 N 5480985
[EN] Scary Mansion - part of western city "Sikland" [CS] Strašidelný zámek - soucást westernového mestecka "Šikluv mlýn"
Location: Kraj Vysočina, Czechia

Strašidelný zámek DraXmoor je ojedinelý zábavný projekt unikátní nejen v Ceské republice. Již na první pohled vás zaujme, jak mohutne a tajemne se tycí tato historická budova nad ponurým jezerem. Puvodne sloužila jako zámecká sýpka a první zmínky o ní mužeme nalézt již ve 14. století. Zámek návštevníkum predstaví strašidelne-fantastickou expozici kombinovanou atraktivními exponáty, originálními sklepními prostory a stredoveko-pohádkovým tržištem.

3D Kino - film, který vás uvede do sveta fantazie, si vychutnáte v exklusivní podobe trojrozmerných obrázku - 3D technologie.

Atrakce:
3D kino