Randers Regnskov - Randers, Denmark
in Zoos
[DA] Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have i Danmark. [EN] Randers Rainforest is a tropical zoo in Denmark.
Location: Denmark

DANSK

I Randers Regnskov færdes gæsterne i samme rum og i det samme varme fugtige klima som hovedparten af dyrene og planterne.

Regnskoven åbnede den 13. juni 1996 med to af kuplerne. Sydamerikakuplen blev bygget senere, og åbnede i 2003, mens saltvandsakvariet åbnede i 2005.

Det samlede indendørs publikumsareal på 3.600 m² er fordelt på et saltvandsakvarie (200 m²) med caribiske fisk og en slangehal (130 m²) med ugiftige slanger, samt tre karakteristiske kupler, der fungerer som drivhuse og er med til at skabe et autentisk fugtigt og varmt regnskovsklima.

Hovedattraktionerne i Randers Regnskov er bassinet med søkøer og piratfisk og det 15 meter høje vandfald i Sydamerikakuplen, hængebroen helt oppe i trækronerne, den store albino-tigerpython Henriette på 4,5 m og 56 kg.

ENGLISH

In Randers Regnskov the visitors stay in the same room and in the same warm moist climate as the main part of the animals and plants.

The Rainforest opened on June 13, 1996 with 2 domes. The South America-dome was built later, and opened in 2003, while the salt water aquarium opened in 2005.

The visitor’s area (38,750 square ft) contains a salt water aquarium (2,153 square ft) with Caribbean fish and a snake hall (1,400 square ft) with non-poisonous snakes along with three characteristic domes acting as hothouses with an authentic moist and warm rainforest climate.

The main attractions in Randers Regnskov are the basin with West Indian manatees and pacu, and the 50 ft tall waterfall in the South America-dome, the chain bridge between the treetops, the huge albino-tigerpython Henriette (15 ft and 125 lbs).

Admission Cost: 160.00 (listed in local currency)