Water tower Bredene - Oostende - belgium
Water tower Bredene
Location: West-Vlaanderen, Belgium

This bleu and white water tower is 50 meters high.It's build in 1956 and in 1977 it had it's first renovation.In 1995 the made a panoramique room on the top floor.There is a exhibition on the use of water in our daily live.

De watertoren van Bredene bied met zijn panoramische kamer een uniek zicht op de duingordel van Bredene.Het gebouw werd in 1956 in gebruik genomen.In 1977 gebeurde een eerste renovatie.In 1995 werd op de bovenste gedeelte een panoramische kamer gebouwd met 10 vensters.
Er is ook een permanente tentoonstelling over de watergewinning en de rol van water in ons dagelijks leven