Webkamera, námesti Komenského, Brandýs nad Orlicí, CZ
33U E 592276 N 5539483
Webkamera na namesti Komenského v Brandýse nad Orlicí/Webcam on Komenský Square in Brandýs nad Orlicí
Location: Pardubický kraj, Czechia

Webkamera na namesti Komenského v Brandýse nad Orlicí. Uvedene souradnice ukazuji na misto, kde Vas webkamera uvidi. Webkamera je umistena na radnici naptroti.
Brandýs nad Orlicí (nemecky Brandeis an der Adler) je mesto v okrese Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji. Leží na obou brezích reky Tichá Orlice na spojnici okresního mesta Ústí nad Orlicí, které leží 11 km od Brandýsu, a Chocne, od které leží 5 km daleko. Má približne 1 300 obyvatel a rozlohu 434 ha. Mestem prochází železnicní tah Pardubice - Ceská Trebová. Historické jádro mesta je od roku 1995 mestskou památkovou zónou.
Wikipeddia: (visit link)
EN
Webcam on Komenský Square in Brandýs nad Orlicí. The coordinates indicates the location where you camera sees. The webcam is placed in the town hall opposite.
Brandýs nad Orlicí (German Brandeis an der Adler) is a small town in the Pardubice Region of the Czech Republic, on the banks of Tichá Orlice river. It has around 1,400 inhabitants. The main railway line between Pardubice and Ceská Trebová runs through the town. Since 1995, the historical center of the town has been an urban conservation area.
Public or Private?: Public