Johnny's Burger Company - Alphen aan den Rijn (NL)
Johnny's Burger Company branch Alphen aan den Rijn.
Location: Zuid-Holland, Netherlands

Who is Johnny’s?
Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule van Nederland. Ze zijn eerst gestart met een Shop-In-Shop formule, waarbij ze hamburgers verkochten in restaurants die ook andere producten op de kaart hadden staan. Sinds begin 2015 is Johnny’s alleen nog maar actief als franchiseformule. Inmiddels hebben ze 18 vestigingen en groeien ze hard door!

The ‘American’ Dream
Het idee van Johnny’s Burger Company is ontstaan in Amerika. Een van de oprichters, Tarek, was op zoek naar een mooi concept om in Nederland uit te rollen. Er konden al heel veel soorten eten thuisbezorgd worden, maar een goede hamburger was bijna nergens te verkrijgen. Na zijn vakantie in Amerika heeft hij er nog twee weken aan vast geplakt om stage te gaan lopen in een hamburgerrestaurant in Las Vegas.

Meat is all you need!
Een hamburger is pas een hamburger als het de échte Amerikaanse smaak heeft, dus ontwikkelden we onze eigen unieke recept. Met 97% rundvlees en 3% kruiden en zonder toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen. Zo werd Johnny’s Burger Company geboren als oer-Hollandse hamburger keten met authentiek Amerikaanse smaken.

We make everybody happy with our burgers!
Met onze kakelverse hamburgers toveren we een glimlach op ieders gezicht. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, ze smaken ook fantastisch! Onze porties zijn - Amerikaans ;) – royaal. Na een menu van Johnny’s Burger heb je dan ook echt een voldaan gevoel.

Say hi to our delivery guy!
Alle burgers worden na iedere bestelling vers klaargemaakt op de grill. We geven het vlees dus heel even de tijd om perfect gaar te worden. We streven er wel altijd naar om jouw kakelverse burger binnen 45 minuten bij je thuis te bezorgen!

Google translation
Who is Johnny’s?
Johnny’s Burger Company was founded in 2011 and is the fastest growing hamburger take away & delivery formula in the Netherlands. They first started with a Shop-In-Shop formula, where they sold hamburgers in restaurants that also had other products on the menu. Since the beginning of 2015, Johnny’s has only been active as a franchise formula. They now have 18 branches and are still growing!

The "American" Dream
The idea of ??Johnny’s Burger Company originated in America. One of the founders, Tarek, was looking for a nice concept to roll out in the Netherlands. Many kinds of food could already be delivered to your home, but a good hamburger was almost nowhere to be found. After his vacation in America, he stuck for another two weeks to do an internship at a hamburger restaurant in Las Vegas.

A hamburger is only a hamburger if it has the real American taste, so we developed our own unique recipe. With 97% beef and 3% herbs and without added flavorings, colors or flavors. Johnny’s Burger Company was born as a typical Dutch hamburger chain with authentic American flavors.

With our brand-new hamburgers we put a smile on everyone's face. Not only do they look delicious, they also taste fantastic! Our portions are - American;) - generous. After a menu from Johnny’s Burger you really feel satisfied.

All burgers are freshly prepared on the grill after every order. So we give the meat a moment to perfectly cook. We always strive to deliver your brand new burger to your home within 45 minutes!
Franchise or Chain: New Chain (specify in description)

Baronie 100