replica Roman milestone - Kortsteekterweg, Alphen aan den Rijn (NL)
A replica Roman milestone in Alphen aan den Rijn
Location: Zuid-Holland, Netherlands

A replica Roman milestone placed at the northern frontier of the Roman Empire along the river Rhine at the junction of the Kortsteekterweg and path Molenviergang, in Alphen aan den Rijn, the Netherlands

Dutch
Op de replica's is informatie te lezen over het leven in de Romeinse tijd langs de Limes, de noordgrens van het Romeinse Rijk. Zo valt te lezen dat destijds kruiden werden geplant langs de kant van de weg om reizende troepen van voedsel te voorzien.

Beste bezoeker van dit WM, let alstublieft op het volgende.
Ik besteed liefdevolle aandacht aan mijn Waymarks daarom komen 'visits' zonder een originele foto in aanmerking om te worden verwijderd.
Een paar regels over je bezoek wordt altijd gewaardeerd.
Dear visitor of this WM, please take notice of the following:
I put effort in my waymarks and therefore visits without a original photo are subject for deletion. A few lines about your visit is highly appreciated.
Most Relevant Historical Period: Roman Republic 509 B.C. - 27 B.C.

Admission Fee: 0